Αρχική Σελίδα

Shenzhen Arts&Crafts Jewelry Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το κόσμημα Arts&Crafts Shenzhen είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του σχεδίου, της παραγωγής και των πωλήσεων του επί παραγγελία κοσμήματος σε China.We που καθιερώνονται το 2008 και έχει γίνει καλά - γνωστός και απολήφθούμε την υψηλή επιχείρηση φήμης στη βιομηχανία κοσμήματος από την αρετή υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα με τη λογική τιμή.

 

Ειδικευόμαστε στην τέχνη του επί παραγγελία κοσμήματος λογότυπων, και θα πάρουμε την ιδέα σας μαζί με το δημιουργικές σχέδιο και τη δυνατότητά μας να κάνουμε την ιδέα σας ερχόμενο σε αληθινό. Από τις ιδέες σχεδίων στην τοποθέτηση του στο έργο τέχνης σχεδίου και σκοπεύουμε να κάνουμε καθένας των πελατών μας που ικανοποιούν με τα τελικά προϊόντα.

Μετά από την εμπειρία ετών, έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων που περιλαμβάνουν το εξαιρετικό ασημένιο κόσμημα 925, το κόσμημα ανοξείδωτου, το κόσμημα βολφραμίου, το επί παραγγελία κόσμημα λογότυπων όπως τα δαχτυλίδια πρωτοπόρων, τα μετάλλια βραβείων, τα κρεμαστά κοσμήματα, τα σκουλαρίκια, τα βραχιόλια, κ.λπ. Έχουμε επίσης το επαγγελματικό QA, QC την ομάδα και τα γίνοντα λεπτομερή QC πρότυπα, κάθε δαχτυλίδι που ελέγχεται ένα προς ένα για να εξασφαλίσει κορυφαία ποιότητα πριν από την αποστολή, και να ικανοποιήσει κάθε πελάτη. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας εξάγουν κυρίως στη Βόρεια Αμερική, ευρωπαϊκά, την Ασία κ.λπ. και φέρνουν πολλές πωλήσεις για τους πελάτες μας, ελπίζω ότι θα είμαστε ο αξιόπιστος προμηθευτής σας.

 

Η διοικητική ιδέα μας είναι» ποιότητα είναι το καλύτερο, η πιστωτική στάση είναι η πρώτη» με το μοναδικό σχέδιο, έξοχη χειροτεχνία, προηγμένος εξοπλισμός, ακριβές QC, προς το εμπορικό σήμα, ο στόχος της διεθνούς ανάπτυξης, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των αιτημάτων του διαφορετικού πελάτη, θα συνεχίσουμε να μελετάμε τη νέα τεχνολογία, να εισαγάγει το νέο εξοπλισμό. Καταβάλλοντας προσπάθειες να χτιστεί ένας ηγέτης στη βιομηχανία κοσμήματος συνήθειας.

 

Ευπρόσδεκτος ο καθένας για να επισκεφτεί το εργοστάσιο και την εργασία μας μαζί με μας.

 

Πιστεύουμε ότι θα έχουμε το λαμπρό και θαυμάσιο μέλλον.

 

Τι περιμένετε; Μας ελάτε σε επαφή με τώρα, θα σας προσφέρουμε το καλύτερο!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το κόσμημα Arts&Crafts Shenzhen είναι μεγαλύτεροι κατασκευαστής και προμηθευτής των βραβείων για τον αθλητισμό νεολαίας και τις εταιρικές επιχειρήσεις. Ιδρυμένοι από το Javier Yang το 2008, αρχίσαμε ως μικρότερο εργαστήριο και έχουμε επεκταθεί στην τρέχουσα δυνατότητα 2.000 τετραγωνικών μέτρων μας Guangdong, Κίνα. Με πάνω από 10 έτη εμπειρίας, έχουμε συντηρήσει τους πελάτες με τα λεπτότερα ποιοτικά βραβεία και την πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Το κόσμημα Arts&Crafts Shenzhen εγγυάται την πολύ καλύτερες εμπειρία, τη εξυπηρέτηση πελατών και την επιλογή χρηστών.

Αυτό που ονειρεύεστε, εμείς μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε να έρθει αληθινός!

 
Shenzhen Arts&Crafts Jewelry Co., Ltd Shenzhen Arts&Crafts Jewelry Co., Ltd Shenzhen Arts&Crafts Jewelry Co., Ltd Shenzhen Arts&Crafts Jewelry Co., Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000-5,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 90% - 100%