Αρχική Σελίδα Νέα

Κίνα Shenzhen Arts&Crafts Jewelry Co., Ltd εταιρικά νέα

Αναθεωρήσεις πελατών
Γεια Angela, Ήμουν πολύ ευτυχής να λάβω τα μετάλλιά σας. Καλή εργασία. Όλα είναι πολύ συμπαθητικά. Ευχαριστώ πολύ για την καλή υποστήριξή σας. Θα στείλω εσείς διατάζω έπειτα σύντομα.

—— Tom

Γεια Angela, Λάβαμε τα δαχτυλίδια και δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο ευχαριστημένος είμαι με το προϊόν. Είναι μια εργασία καλοψημένη! Το υλικό και το σχέδιο φαίνονται καταπληκτικά ειδικά για το κόστος. Σας ευχαριστώ για όλες τη σκληρή δουλειά και την καταπληκτική επικοινωνία σας.

—— S Taylor

Γεια Angela, Έλαβα τα δαχτυλίδια σήμερα το απόγευμα και ήταν απολύτως καταπληκτικά! Εσείς και η επιχείρησή σας κάνατε μια καταπληκτική εργασία με τους! Κάνατε ακριβώς μια δέσμη των ονείρων αγοριών πραγματοποιείστε! Είμαι στο δέο τους. Θα διατάζουμε σίγουρα περισσότερων από την επιχείρησή σας. Ποια μεγάλη εργασία! Ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη χειροτεχνία υποβάλλετε κάθε δαχτυλίδι. Κατάπληξη!!

—— Eric

Καλημέρα, Θέλησα ακριβώς να πω ευχαριστώ πολύ για τη θαυμάσια εργασία για τα δαχτυλίδια μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ευτυχέστεροι. Ικανοποιούν περισσότερο απ' ό, τι τις προσδοκίες μας. Θα σας παραπέμπω σίγουρα σε όλοι που ψάχνουν τα ποιοτικά δαχτυλίδια με προσιτό κόστος. Σας ευχαριστούμε πάλι.

—— Jennifer Greenwale

Γεια, Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας Angela. Τα δαχτυλίδια παραδόθηκαν χθες και φαίνονται μεγάλα. Ενδεχομένως θα σας χρειαστούμε πάλι του χρόνου. Ευχαριστίες πάλι.

—— Kyle

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δαχτυλίδια πρωταθλήματος μπέιζ-μπώλ συνήθειας για 2021 πρωταθλήματα

Δαχτυλίδια πρωταθλήματος μπέιζ-μπώλ συνήθειας για 2021 πρωταθλήματα

[2021-01-04 20:47:38]
Είναι χρόνος να διαταχτούν τα δαχτυλίδια πρωταθλήματος συνήθειας για τα πρωταθλήματα το 2021 ανοίξεων τώρα!! Στέλνοντας μας το μοναδικά ΛΟΓΟΤΥΠΟ και το ΚΕΙΜΕΝΟ σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε ένα καταπληκτικό δαχτυλίδι πρωταθλήματος. Στείλετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εδώ. ... Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 1